Inspirisana uspjehom i prepoznatljivošću restorana „Dubrovnik“, pionira vrhunske gastronomije na ovim prostorima, stvorila se ideja o sasvim novom projektu koji je vrlo brzo našao svoj put do realizacije – Projekat „Hotel Dubrovnik“.

Hotel Dubrovnik zasigurno ima namoderniji pristup cjelokupnoj hotelsko – ugostiteljskoj ponudi. Smješten u strogom centru grada, svojom lokacijom i ponudom različitog sadržaja prilagođen je gostima koji iz poslovnih ili drugih razloga dolaze u naš grad.

Segment ugostiteljsko – smještajnih jedinica u okviru hotela Dubrovnik kategorije 4* (34 smještajne jedinice u vidu jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i dva apartmana) savremeno opremljenih sistemom inteligentnih soba, kablovskom televizijom, LCD TV i W-lan Internetom, te svim sigurnosnim sistemima, idealno je mjesto za sve tipove gostiju.

Hotel Dubrovnik i prateći objekti opremljeni su najsavremenijom ICT tehnologijom koja se ogleda u digitalnoj telefoniji (VoIP), žičnoj i bežičnoj mreži te informacionim sistemom za hotelsko poslovanje, te kao takav ide u korak sa svim svjetskim trendovima kako u hotelijerstvu tako i u trendovima informacionih tehnologija.

Pored osnovnog smještajnog kapaciteta raspolažemo, sa tri kongresne sale, garažom sa 120 parking mjesta, vrhunskim restoranom „Trubadur“ kapaciteta 300 sjedećih mjesta, te ostalim pripadajućim objektima za zabavu i opuštanje. Jedan od posebnih užitaka našim gostima predstavlja ljetna terasa Hotela Dubrovnik sa prelijepim pogledom na gradski park Kamberovića polje.

Nudimo usluge cateringa, banketa, organiziranja svadbenih i drugih svečanosti, kongresa, seminara i slično. Hotel „Dubrovnik“ – vrh luksuza, udobnosti i komfora u kojima se svaki gost osjeća kao najbitniji gost je idealan za vaš odmor i ugodan boravak.

Neka Vaš boravak u hotelu „Dubrovnik“ bude zadovoljstvo koje će vas ponovo dovesti.

DODATNE USLUGE

– Tobacco shop
– Rent a car i transferi
– Posluga u sobu do 23:00 (kuhinja) i 00:00 (bar)
– Usluga pranja, peglanja i čišćenja odjeće (u roku od 1 dan)

Osnovni podaci

Kategorija* * * *
Otvoren2008
AdresaŠkolska 10, 72000 ZENICA, Bosna i Hercegovina
Telefon00387 32 202 700
Fax00387 32 202 711
E-mailinfo@hoteldubrovnik.ba
Web stranicawww.hoteldubrovnik.com

Podaci o položaju

Hotel „Dubrovnik“ nalazi se u strogom centru Zenice, najvećem i privredno najjačem gradu Zeničko-dobojskog kantona. Najbliži aerodrom nalazi se u Sarajevu i udaljen je 70 km, drumskim saobraćajem do Zenice možete doći za 60 minuta. Udaljen je 100 m od mjesta održavanja najvećeg sajma u BiH ZEPS.

Podaci o banci

Naziv bankeINTESA SANPAOLO BANKA
PodružnicaZenica
Broj računa1543602010567145
U koristDUBROVNIK D.O.O.

Ostali podaci

RESTORANI I BAROVISMJEŠTAJPONUDA ZA KONGRES
Restoran Trubadur3 jednokrevetne sobeSaloni za prijeme i koktele
Restoran Dubrovnik19 dvokrevetnih sobaVelika sala 100 m²
Restoran Express10 soba sa francuskim ležajevimaMala sala 50 m²
Caffe bar PalasApartman StradunBežični internet u svim dvoranama i javnim prostorima
Slastičarna MimozaApartman MinderInternet u sobama (povezivanje telefonom)
Pivnica Libertas
Vinoteka Barrique